Брендові шпалери Елізіум: мінімум витрат, максимум переваг

Брендовые обои Элизиум: минимум затрат, максимум преимуществ

Завдяки використанню тільки перевірених технологій російський виробник шпалер Elysium вже кілька років входить до числа найбільш затребуваних брендів на масовому ринку.

Кожен етап виробництва компанії піддається ретельному контролю, тому шпалери такої марки асоціюються у споживачів з надійністю і легкістю експлуатації.

Незважаючи на молодість, компанія зуміла досягти висот у виробництві оздоблювальних матеріалів і стати не тільки прикладом високої якості за низькою вартістю, але і законодавцем модних тенденцій на ринку настінних покриттів.

Історія успіху

Фабрика шпалер Елізіум почала виробництво шпалерної продукції в 2006 році, запустивши процес створення першої колекції шпалер на вініловій основі. Протягом короткого терміну функціонування на ринку компанія розширила свій асортимент настільки, що сьогодні він здатний скласти конкуренцію найбільш затребуваним брендам не тільки вітчизняного, але і світового походження.

Брендовые обои Элизиум: минимум затрат, максимум преимуществ

Висока продуктивність фабрики була пов’язана, насамперед, з впровадженням сучасних високоефективних технологій на кожному етапі виготовлення матеріалів для стін. А яскравий і «живий» дизайн, який вважається другим за значимістю фактором успіху компанії, створюється разом з професійними стилістами і дизайнерами зі світовим ім’ям.

Саме тому використання шпалер Елізіум в інтер’єрі – це гарантія створення сучасного, модного і унікальною обстановки за оптимальною ціною.

Незважаючи на те, що первинне виробництво компанії дозволяло випускати тільки стандартні шпалери на вініловій основі, сьогодні асортимент продукції Елізіум значно розширився.

Брендовые обои Элизиум: минимум затрат, максимум преимуществ

На споживчому ринку ви знайдете такі типи шпалер цієї фабрики:

  • шовкографію;
  • вінілові шпалери важкого типу;
  • компакт-вініл (шпалери підвищеної щільності);
  • трафаретне подання малюнка;
  • інгібування.

Увага! Найбільш затребуваними на ринку є шпалери марки Елізіум, виконані шляхом хімічного тиснення, а також шовкографія. Вони мають більш стійкими якісними властивостями і відрізняються оригінальним дизайном.

Брендовые обои Элизиум: минимум затрат, максимум преимуществ

Вінілові шпалери Elysium прославилися завдяки високим експлуатаційним характеристикам, що дозволяє оформити практично будь-який інтер’єр незалежно від мікроклімату в приміщенні:

  • вони досить довговічні і не піддаються деформації при довготривалому використанні;
     
  • завдяки надійній структурі такі покриття витримують високу вологість і спокійно переносять процеси очищення;
     
  • використання екологічно чистої сировини перешкоджає зародженню мікроорганізмів у внутрішній структурі матеріалів;
     
  • асортимент шпалер включає покриття різної щільності, за рахунок чого споживачі можуть підлаштовуватися під специфічні характеристики приміщень або окремих поверхонь;
     
  • за рахунок волокнистої структури вінілові покриття такого типу забезпечують циркуляцію повітря в приміщенні.

Брендовые обои Элизиум: минимум затрат, максимум преимуществ

У сукупності з корисними якісними властивостями і цікавим дизайном такі шпалери стануть відмінним варіантом для декорування житлових приміщень, ванної, кухні, передпокою та офісних інтер’єрів, а декоративні фактури на поверхні підкреслять вишуканість обраного стилю. Фото шпалер Елізіум в інтер’єрах свідчать про те, що такі покриття є універсальними і гармонійно поєднуються з тематиками будь-якого характеру.

Увага! Деякі колекції фабрики (зокрема, компакт-вінілові покриття) імітують натуральні матеріали, такі, як камінь, тканину, штукатурку та інші. Шпалери такого типу можна гармонійно поєднувати з шпалерами з інших колекцій Елізіум.

Через чотири роки після відкриття провадження фабрика приступила до впровадження нового високоякісного обладнання англійських брендів Laserflex і Emerson&Renwick. З цього моменту асортимент компанії включає не тільки шпалери шовкографію, але і флізелінові покриття, призначені для фарбування, а також флокові покриття для стін.

Брендовые обои Элизиум: минимум затрат, максимум преимуществ

Однією з переваг компанії вважається використання зарубіжних виробничих потужностей: всесвітньо відомі європейські фабрики беруть участь у виробництві матеріалів цієї марки. Цим і пояснюється успіх бренду: гідне якість поряд з європейським дизайном роблять їх незамінними на російському ринку.

Кожна колекція – це втілення самих яскравих і сміливих фарб, надтонкі і чіткі лінії, стильні дизайнерські рішення, представлені в поєднанні стародавніх і сучасних сюжетів.

При цьому вартість шпалер залишається досить низькою порівняно з аналогами.

Експерти з Росії, а також європейських і азіатських країн неодноразово залишали позитивні відгуки про шпалерах Elysium. Продукція цієї марки отримала чималу кількість сертифікатів, що підтверджують її високу якість і надійність. Саме тому бренд Елізіум впевнено рухається до реалізації своєї головної мети – завоювання лідируючих позицій на шпалерному ринку Росії.

Брендовые обои Элизиум: минимум затрат, максимум преимуществ

Дизайнерський підхід

Для колекцій компанії Елізіум характерно наявність найрізноманітніших стилів і тематик, починаючи з класики і закінчуючи авангардними напрямками. Оформлення матеріалів здійснюється власної дизайнерської студії, із залученням провідних світових фахівців у сфері моди.

Крім того, компанія стежить за тенденціями, характерними для європейських країн, і переймає кращі риси найпопулярніших тематик.

Деякі категорії асортименту:

  • «Лілії» (390-625 рублів) – ніжні реалістичні квіткові композиції на рожевому, блакитному і бежевому фоні;
     
  • Брендовые обои Элизиум: минимум затрат, максимум преимуществ

  • «Шовк» (від 270 рублів) – вишукана шовкографія з візерунками з троянд, доповнена елементами з позолотою;
     
  • «Підводний світ» (390-665 рублів) – тематична колекція з рибками і іншими морськими тваринами, яка ідеально впишеться в інтер’єр дитячої кімнати, спальні, вітальні та ванної;
     
  • «Ягоди» (400-705 рублів) – яскрава, літня і свіжа колекція шпалер для кухонного інтер’єру, які можна використовувати в якості панно для стін;
     
  • Брендовые обои Элизиум: минимум затрат, максимум преимуществ

  • «Хвилі» (655 — 870 рублів) – серія яскравих полотен з численними вертикальними хвилями, що забезпечують контрастність інтер’єру і зорово преображающими простір;
     
  • «Бриз» (1360-1755 рублів) – рельєфні покриття одного кольору у вертикальну смужку, сприяють створенню розслаблюючій обстановки.

Брендовые обои Элизиум: минимум затрат, максимум преимуществ

Увага! Для того щоб шпалери Elysium в інтер’єрі виглядали більш гармонійно, виробник доповнив деякі колекції придатними за стилем однотонними покриттями для стін.

Деякі відгуки про шпалерах Елізіум дозволять вам переконатися в тому, що висока якість і яскравий стиль доступні сьогодні навіть за низькими розцінками. Саме тому бренд Elysium за короткий час існування встиг стати загальновизнаним на вітчизняному ринку.

Світлана, Воронеж: Шпалери цієї марки хороші тим, що не вимагають значних витрат. В квартирі, де живуть не тільки діти, але і тварини, обов’язково трапляються казуси з настінними покриттями, і навіть надщільні матеріали не завжди здатні витримати подряпини і потертості. Елізіум – це прекрасна можливість не турбуватися про такі неприємності, адже навіть періодична заміна не вдарить по вашій кишені. А враховуючи, що їх дизайн виглядає просто шикарно, незначні недоліки відходять на другий план.

Брендовые обои Элизиум: минимум затрат, максимум преимуществ

Якщо будете брати шпалери цієї марки, рекомендую звернути увагу на кілька особливостей. По-перше, ретельно вибирайте клей: як виявилося, для них підходять не всі варіанти. В іншому випадку доведеться проклеювати краю кілька разів. По-друге, заздалегідь подумайте, яка товщина шпалер вам потрібна. Іноді трапляються дуже тонкі шпалери, вимагають ідеально вирівняної поверхні.

В цілому, враховуючи розцінки, шпалери марки Елізіум підійшли мені ідеально, а інші позитивні властивості затьмарили всі мінуси цих матеріалів.

Ольга, Псков: Шпалери для стін марки Елізіум я придбала ще кілька років тому, але тоді, в силу певних обставин, вирішила відкласти ремонт. Нещодавно вирішила перевірити, що з ними сталося, і була здивована: полотна не втратили зовнішній вигляд і навіть за якістю залишили тільки позитивні враження.

Брендовые обои Элизиум: минимум затрат, максимум преимуществ

Враховуючи, що я не майстер в поклейке шпалер, так і професійний клей вирішила не обирати, монтаж був досить швидким, і шпалери приклеїлися ідеально: не довелося стикувати малюнок, розгладжувати полотно або додатково проклеювати краю, про що говорили у багатьох відгуках. Я впевнена, що схожі шпалери іншої марки обійшлися б мені набагато дорожче.

Анатолій, Волгоград: Як такого, досвіду в поклейці шпалер у мене немає: пару раз допомагав друзям, але, судячи з усього, вони вибирали більш дорогі марки. Я ж зупинився на недорогої марки Елізіум, покладаючись на смак дружини: приємний орнамент здався їй ідеальним варіантом для кухонного оздоблення.

Клеїти шпалери на стіну довелося довго, ретельно проклеівая всі краї, оскільки шпалери, то і справа, відходили від поверхні. Змінювати щось було вже пізно, і я радий, що тоді не поміняв їх на більш практичний варіант, так як тепер наша кухня виглядає просто розкішно.

Брендовые обои Элизиум: минимум затрат, максимум преимуществ

А проблеми з поклейкою шпалер з вінілу, судячи з усього, пов’язані з невідповідним клеєм або особливою структурою матеріалів. У будь-якому випадку, за таку ціну (три рулону обійшлися приблизно в 900 рублів) я готовий пробачити цих шпалер всі недоліки.
Оксана, Томськ: Віддаю перевагу оформляти інтер’єри тільки з допомогою шовкографії: переливи, приємна поверхня, що легко миється структура і інші «принади» вже давно привернули мою увагу, і сьогодні я вже не купую інші шпалери для стін. Але, на жаль, не завжди шовкографія може бути доступною за вартістю, чого не скажеш про шпалерах марки Елізіум: дивовижно красиві, якісні і надійні шпалери цього бренду коштують зовсім недорого!

Брендовые обои Элизиум: минимум затрат, максимум преимуществ

Дуже радує величезний асортимент компанії, а також можливість вибору шпалер абсолютно будь-якого забарвлення. Навіть процес поклейки, яким мене лякали консультанти (шовкографія відноситься до важких шпалер для стін), не викликав особливих труднощів навіть у мого чоловіка, хоча у нього немає досвіду в подібних роботах. А чарівний дизайн, доступний кожному, сподобається і вам!

Якщо фото шпалер Елізіум викликали у вас бажання терміново переробити ремонт, якщо розцінки на ці колекції здивували вас своєю доступністю, не варто сумніватися у виборі: пора додати кімнаті або навіть квартирі розкішний і вишуканий вигляд. Популярні колекції компанії вже чекають на вас в спеціалізованих магазинах.